top of page
SwissPeaks 360 revanche
SwissPeaks 360 revanche

vr 18 aug

|

IKC de Vaart Ter Aar

SwissPeaks 360 revanche

“Hoe voel je je als je al 5 dagen lang aan het rennen bent en dan eindelijk klaar bent en over de finish komt? Leeg is het antwoord. Ik voel eigenlijk even helemaal niets. Niet blij, niet verdrietig, niet euforisch...” Dit waren de woorden die ik vorig jaar in mijn mond nam na het onvergetelijke avo

Tijd & Locatie

18 aug 2023, 17:00 – 20:00

IKC de Vaart Ter Aar, Beverlanderhof 28, 2461 BT Ter Aar, Nederland

Omschrijving

SwissPeaks360K Revanche!

“Hoe voel je je als je al 5 dagen lang aan het rennen bent en dan eindelijk klaar bent en over de finish komt? Leeg is het antwoord. Ik voel eigenlijk even helemaal niets. Niet blij, niet verdrietig, niet euforisch...” Dit waren de woorden die ik vorig jaar in mijn mond nam na het onvergetelijke avontuur in Zwitserland. Want wat was het een avontuur, kan ik achteraf zeggen. Alles in mij zegt dat ik dit nog een keer wil, nog een keer zo diepgaan om hopelijk in een nog snellere tijd te kunnen finishen. Het is tijd voor een revanche! En ik ga jullie meenemen in mijn voorbereidingen, want ik weet dat er veel vragen zijn bij hoe ik dit jaar weer ga rocken. Want niet alleen de SwissPeaks360K staat op de planning. Begin juli heb ik met Jean-Paul de Eiger250 gelopen. 

Ik ga jullie meenemen in mijn afgelopen en aankomende ultra-trail avontuur, dit met een toffe presentatie met leuke kiekjes en sappige verhalen van vorig jaar. Ook geef ik antwoord op al jullie vragen hoe mijn voorbereiding eruitziet en hoe ik tijdens de race omga met eten, vermoeidheid, pijn en lopen in het donker. Na afloop kletsen we gezellig na tijdens een hapje en drankje van Poels Horeca.

Kom je ook? 

Presentatie en eten

Datum en tijd: 18 augustus 2023, 17:00 - 20:00

Locatie: IKC de Vaart, Beverlanderhof 28, 2461 BT Ter Aar

Prijs: € 10,- (presentatie) + € 20,- (Indische rijsttafel)

Presentatie

Datum en tijd: 18 augustus 2023, 17:00 - 18:30

Locatie: IKC de Vaart, Beverlanderhof 28, 2461 BT Ter Aar

Prijs: € 10,-

Ik vraag een kleine bijdrage, hiervoor krijg je een uitgebreide presentatie, een eerste drankje en kan ik hopelijk begin september zelf ook nog een hapje en drankje nemen tijdens dit avontuur. Speciale dieetwensen? Geef het even door.

Sportieve groet, 

Luuk van der Jagt

Tickets

 • Presentatie SwissPeaks360

  Dit ticket geeft toegang tot de presentatie inclusief een drankje

  € 10,00
 • Leuk, ik eet een hapje mee

  Met dit ticket eet je lekker mee na afloop van de presentatie.

  € 20,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit event

 • Instagram
bottom of page