top of page
  • Foto van schrijverluuk462

Terugblik Socialrun Rondje?!

Het is alweer 3 weken geleden dat we de socialrun 'Rondje?!' organiseerde. Tijd voor een terugblik naar deze geweldige dag.


De naam, Rondje?!


Twee jaar geleden zou Luuk meedoen met een ultra race van 112 km in Hongarije. Echter gooide Corona roet in het eten. Zo ontstond het ludieke idee om 22 rondjes polder te rennen - 100 km onder de naam F*ck Covid Race. Zoals velen van jullie, zijn de Loopgasten ook klaar met (het woord) Covid. Dus was het tijd voor een nieuwe naam! En ja, wat houdt het evenement in? Je loop gewoon domweg rondjes polder. Rondje?!


Hardlopers konden zich aanmelden om op 1 mei van 06:00 tot 15:00 1,2, 3 of misschien wel 21 rondjes polder te rennen. Het was geen wedstrijd, maar een socialrun. Iedereen loopt zijn eigen hoeveelheid aan rondjes en vooral ook in zijn eigen tempo.


Houten Rondje?!


Bij elk gelopen rondje van 4,7 kilometers kregen de hardlopers een houten rondje. We hebben met elkaar 89 rondjes gelopen en dus zijn er 89 houten rondjes uitgedeeld. Een geweldig resultaat!Het was een schitterende dag met allemaal winnaars! Nogmaals dank aan @kwekerijdekleerkast dat we gebruik mochten maken van het terrein en dankzij @poels_horeca kon het een gratis evenement zijn. Toppers! En natuurlijk bedankt voor alle aanmoedigingen en support!


Wil je volgend jaar ook houten Rondjes?! verzamelen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
@reneewel thanks voor de kiekjes! 📸


67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


  • Instagram
bottom of page